De werkwijze

Wij beginnen de coaching door middel van een intake gesprek. In dit gesprek kijken we samen op welk vlak uw coaching zal plaatsvinden. Op basis van dit gesprek wordt ook gekeken welke coach het beste bij u past. Geen mens is het zelfde, geen traject binnen PWR is het zelfde. We zullen na de intake tot een voorstel komen. PWR heeft geen kantoor, wij bezoeken mensen op een af te spreken locatie. Wij kiezen er bewust voor onze gesprekken in de natuur te laten plaatsvinden.

Het doel

Alles begint en staat met zelfliefde in het leven. Ieder mens is mooi. Ieder mens is uniek. Acceptatie van jezelf is belangrijk. Het grootste geschenk wat je jezelf kan geven is vrijheid. De vrijheid om jezelf te mogen zijn. Het belangrijkste is dat je jezelf vindt. Het enige falen in het leven is niet trouw te zijn aan je ware ik. Realiseer je dat je geen controle hebt over het leven. Je hebt alleen controle over je eigen leven in het hier en nu. Onderschat niet de kracht van positief denken. Je bepaalt je eigen geluk. Het leven is maar hoe je er naar kijkt. Je perspectief bepaalt  hoe je de wereld ziet en hoe je je voelt. Wanneer je  in rust bent maak je contact met ziel. Wanneer je rust hebt dwalen je gedachtes. Dit kan naar positieve of negatieve gedachtes zijn. Wanneer je gekweld wordt door de dingen die je hebt mee gemaakt en niet verwerkt hebt, dwalen je gedachtes vaak af naar het negatieve. Angst zorgt ervoor dat je verstijfd, minder flexibel wordt en niet kan ontwikkelen. Geniet van de mooie dingen. Realiseer je dat niets blijvend is, alleen verandering. Geniet van het leven. Kijk naar het positieve! Met een negatieve mindset, krijg je namelijk nooit een positief leven. Het is belangrijk voor jezelf te zorgen. Op alle vlakken om zo te kunnen genieten van het leven. Er uit te halen wat er inzit. Zorg voor jezelf, luister naar je lijf! Wordt de 2.0 versie van jezelf!

Hoe wij samen het doel gaan bereiken

Wij van PWR coaching bekijken de mens is zijn totaliteit . We bekijken psychische, lichamelijke en emotionele balans. Deze factoren zijn ook niet los te zien van elkaar.We bieden dan ook ondersteuning op de verschillende vlakken. PWR coaching levert zorg op maat. Het coaching plan is dan ook individueel. Het plan kan bijvoorbeeld bestaan uit een voedingsplan gecombineerd met het voeren van gesprekken. U kunt ook nieuwe vaardigheden aanleren. Maar wat vooral voorop staat is dat u bepaalt! Wij geloven namelijk dat iedereen zelf zijn beste therapeut is. Wij zijn er om u tijdens het proces te ondersteunen.