Wie we zijn

PWR coaching is ingeschreven bij de KVK

 

Waarom wij zijn begonnen met PWR coaching

PWR coaching is opgericht door Sabrina van der Putten

PWR coaching is opgericht vanuit passie. Passie om te doen wat je boeit, wat je laat groeien. Onze passie ligt bij het gedrag van mensen. Wij zijn van mening dat wanneer je het beste uit jezelf kunt halen, je het beste uit het leven kunt halen. Persoonlijke groei, ontwikkeling en autonomie zijn hierin belangrijke aspecten. Belangrijk is om te weten wie je zelf bent, en van jezelf te kunnen houden. Voor jezelf te kunnen en willen zorgen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Met PWR coaching willen wij een bijdrage leveren op het gebied van persoonlijke groei, ontwikkeling en autonomie. Wij vinden het belangrijk persoonlijke zorg op maat te kunnen leveren. Ons bedrijf is kleinschalig, dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we echt persoonlijke zorg leveren.  Het is vanuit onze visie ook belangrijk om  zorg op maat  te kunnen leveren.

Waar wij in geloven

Wij geloven er in dat kwaliteit van leven begint met houden van jezelf. Bij houden van jezelf hoort voor jezelf zorgen via aandacht voor voeding, beweging, en psyche. Wij zijn er van overtuigt dat onze holistische aanpak succesvol is bij jouw ondersteuning van de transitie naar zelfliefde omdat we op elk vlak bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.